Menu

Gebruik maken van onze diensten? Maak een afspraak!

Heeft u vragen?

085 303 28 72

Diensten

Administratie

Geen verstofte dozen met oude en onoverzichtelijke mappen, geen bomvol archief met wazige papiertjes; wanneer u uw administratie toevertrouwt aan het Financieel Plein zal er een last van uw schouders vallen. Alles wordt compleet online doorgevoerd, het online factureren en het aanleveren van de facturen wordt volledig online verzorgd en u kunt op gemakkelijke wijze bij meerdere banken uw bankafschriften verwerken.

Wij zijn van mening dat de basis voor een goede administratie-(advies) samenwerking is. Wij helpen uw organisatie door te ontzorgen.

Aangiften omzetbelasting

Als ondernemer bent u meestal verplicht btw-aangifte te doen. In de btw-aangifte geeft u aan wat u aan btw berekend heeft aan uw klanten, en berekent u de btw die afgetrokken kan worden. Om u te ontzorgen nemen wij uw volledige aangifte uit handen.

Aangiften intracommunautaire leveringen

Naast de bekende btw-aangifte doet u in sommige de gevallen de opgaaf intracommunautaire leveringen. Hierin geeft u alle intracommunautaire leveringen en intracommunautaire diensten aan. Ook de waarde van uw eigen goederen die naar een land binnen de EU zijn gebracht, moeten worden vermeld, dit zijn de zogenaamde fictieve intracommunautaire leveringen.

Overige belastingen

Zowel voor de inkomstenbelasting als voor de vennootschapsbelasting worden de aangiften en het eventuele advieswerk verzorgd door Maquis Belastingadviseurs te Schijf. Het Financieel Plein ondersteunt hierin en zorgt er voor dat alles soepel verloopt.

Mocht u een aangifte successierechten hebben dan kan Maquis te Schijf u ook hier van dienst zijn. Binnen Maquis zijn er nog diverse andere specialisten werkzaam die u van dienst kunnen zijn op het gebied van pensioenen, bedrijfsovernames en internationale fiscaliteiten.

Salarisadministratie

Veel ondernemers verspillen veel tijd aan hun salarisadministratie, terwijl ze deze tijd veel beter kunnen besteden aan het ontwikkelen van hun organisatie. Besteed uw tijd nuttiger en breng uw salarisadministratie veilig onder bij het Financieel Plein. Wij zijn van mening dat salarisadministratie een zeer specifiek product is, om u ook hierin van dienst te zijn maken wij gebruik van een externe partij.

Overige diensten waarin wij een rol kunnen spelen

  • Echtscheidingsbegeleiding
  • Incassotrajecten
  • Verzekeringen
  • Financieringen
  • Personeelsbeleid

Voor meer informatie over onze diensten staan wij u natuurlijk vrijblijvend te woord.

Meer informatie ontvangen?

Onze diensten lijken simpel, dit is een logisch en positief gevolg van de efficiëntie waarmee de zaken opgepakt worden. Bij het Financieel Plein staat kwaliteit en klanttevredenheid gezamenlijk op nummer één!